Vissza

Citr-mix - Prof, nagyüzemi állattenyésztés

Citr-mix - Prof, nagyüzemi állattenyésztés

szerves, biológiai úton lebomló vegyületek keveréke, rezisztencia kialakulása nélkül pusztítja el a korokozó baktériumokat és a hasznos mikroflórát nem károsítja.
A termék több, a természetben is előforduló alapanyag keveréke, amelyet egy speciális eljárás során kevernek össze. Így létrejön egy keverék, amely a felhasználás során nem bomlik le, ezért minden olyan káros gombát és baktériumot elpusztít, amellyel közvetlen kapcsolatba kerülhet. Elsősorban ivóvíz fertőtlenítésre, a bélrendszerben előforduló káros baktériumok, gombák ellen és gabonák penészgombák elleni védelmére használható készítmény.
A Citr-Mix az egyik fő hatóanyagként hangyasavat tartalmaz, amelynek a hatásmechanizmusa igen kifejezett, viszont az illata szúrós szagú. A gyártási folyamat eredményeként a hangyasav tartalom ellenére a termék teljesen felhasználó barát, biztonságos. A hangyasav miatt a termék nem használható levegőbe porlasztásos kezeléshez! Az állatok szemébe, légzőszervébe kerülve irritációt okozhat!
Természetben előforduló vegyületeket tartalmaz, így teljes egészében elbomlik, tehát használatával nem terheljük környezetünket!
A Citr-Mix-et eredeti csomagolásban, fénytől, hőtől védett helyen kell tartani!
Összetételéből adódóan egy gyorsan felszívódó energia forrás, ezért segít az állatokat a regenerálódásában.
Szabadforgalmú készítmény.
Milyen állatoknak adható?

haszonállatok,
nyúl,
kisemlősök,
nagyemlősök,
haszonbaromfi
Mit érhetünk el Citr-mixszel?

Folyamatos használatával az állomány egészségügyi státusza jelentősen javítható, elkerülhetők többek között a Salmonella, az E. Colli és Clostridium fertőzések. Segíti a hasznos bélbaktériumok elszaporodását, a kedvező mikroflóra kialakulását.
A Citr-Mix ott hat, ahol megfelelő mennyiségben érintkezik a kórokozókkal.
Magasabb dózisban már a meglévő bakteriális eredetű betegségek ellen is védelmet nyújt.
Összetételéből adódóan egy gyorsan felszívódó energia forrás, ezért segít az állatokat a regenerálódásában.
Elkerülhető használatával az állományban kialakuló keresztfertőzés.
Megvásárolható:

Takarmányboltokban,
Szakkereskedésekben.
Állatpatikákban vény nélkül kapható táplálék-kiegészítő.

2018. Július 3.